Artiestpromotie.nl uw adres voor het ontwerpen van CD Hoesjes!

Artiestpromotie & Merchandise

Natuurlijk wil jij als artiest/band je laten zien en iedereen laten weten wie je bent en wat je doet! Of het nu gaat om posters, flyers, socialmedia uitingen of een complete website, wij kunnen dit met onze jarenlange ervaring graag voor je verzorgen! Ook denken we graag mee over merchandise zoals bijvoorbeeld leuke gadgets, give-aways en kleding.

Wij houden er van om samen met jou een herkenbare stijl op te zetten en/of deze door te trekken in al jouw uitingen! Wil je zien wat wij zoal gemaakt hebben voor andere bands en artiesten, kijk dan hier voor een greep uit ons werk.

Dat wil ik ook!

Merchandise

Heb je een leuk idee voor merchandise of zoek je juist een leuk idee? Laten we eens sparren en kijken naar de mogelijkheden! Wij hebben ruime ervaring op het ontwerpen van leuke gadgets, zoals stickers, USB sticks, sleutelhangers, vlaggen, waterflessen, flesopeners, mokken, spelletjes, kleurplaten, keycords, zonnebrillen, geurtjes, verpakkingen, of zelfs bedrukte bluetooth speakers etc. Wij denken graag met je mee!

Kleding

Ook kunnen we helpen met het ontwerpen van kleding, zoals T-shirts, vesten, petjes, sokken etc. Van simpele tot zeer uitgebreide designs, niet is ons te gek en we denken graag met je mee! Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden!

T-Shirt Mooi Wark TT Assen
Dizze Boer wil bier T-shirt Mooi Wark
Contour Stickers logo DJ Hermen
Mooi Wark T-shirts
Etiket Nozem Zonnebrand voor videoclip Beatcrooks
Rompertje Mooi Wark
T-shirts logo Piraten Power Hour
Singlepromotie op auto Jaman

Contact

Artiestpromotie.nl is onderdeel van MartinMedia, Internet & Reclame uit Emmen.

Artiestpromotie
Handelsweg 9, 7826 TC EMMEN
Tel. 0591220815
Whatsapp: 0591220815
E-mail: info (at) martinmedia.nl