Artiestpromotie.nl uw adres voor het ontwerpen van CD Hoesjes!

Cartoons
& Karikaturen

Wil je eens iets anders? Wij kunnen ook professionele cartoons en/of karikaturen verzorgen! Leuk voor op een hoesje, merchandise, kleurplaat, website, animatie of iets anders, wij denken graag met je mee om een geweldige cartoon uit te werken!

We beginnen uiteraard altijd met een (potlood)schetstekening die we, na goedkeuring, uitwerken in kleur of als lijntekening.

Dat wil ik ook!

Cartoons

Heb je een leuk idee voor een cartoon? Wij helpen je graag en denken met je mee om jouw idee uit te werken in een professionele cartoon! Minimalistisch, komisch, speels of juist erg realistisch, een compleet nieuw idee of doorbordurend op een bestaand idee, dit is geen enkel probleem!

Ook zijn wij gespecialiceerd in het ontwerpen van speciale figuurtjes, mascottes of cool logo voor je band! Cartoons zijn goed te gebruiken op hoesjes maar ook op merchandise zoals kleding en andere uitingen!

Karikaturen

Een realistische tekening van jezelf of juist een enorm komische karikatuur, ook dit doen we graag! Aan de hand van een aantal duidelijke foto's maken wij een unieke spot-on cartoon van jou! Lever ons wat foto's aan en laat ons weten wat voor stijl je wilt en wij gaan aan de slag!

Ook leuk om te gebruiken op een CD/Vinyl Hoesje, strooikaarten of merchandise!

Contact

Artiestpromotie.nl is onderdeel van MartinMedia, Internet & Reclame uit Emmen.

Artiestpromotie
Handelsweg 9, 7826 TC EMMEN
Tel. 0591220815
Whatsapp: 0591220815
E-mail: info (at) martinmedia.nl