Wij ontwerpen jouw CD, DVD en Vinyl hoesjes!

Wij ontwerpen
jouw hoesjes!

Wil je een professioneel hoesje laten ontwerpen voor je album, single, of DVD of puur een cover voor de dowload- en streamingservices? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en maken een hoes helemaal naar jouw wensen en eisen! We leveren alle fysieke hoesontwerpen met een bijpassende CD/vinyl Opdruk (label) en een hoge resoltie JPG versie van de cover voor de downloadstores en streamingplaforms en online promotie!

Dat wil ik ook!
Hoesjes voor fysieke CD Singles/wallets

CD Singles

CD Singles (kartonnen wallets) zijn ideaal en veel gebruikt voor plugging en promotie en natuurlijk voor de fans!

Artwork voor fysieke CD album hoezen

CD Albums

Verzamel je beste werk op een album, compleet met een eventueel boekje, inlay en cd-opdruk!

Hoesontwerp voor fysieke Vinyl LP platen

Vinyl

De LP is weer helemaal terug! Wil je jouw nummer op vinyl uitbrengen? wij ontwerpen ook graag jouw vinylhoes!

Digitale cover ontwerpen voor Spoitfy, itunes, deezer

Digitaal

Wil je jouw nummer puur digitaal uitbrengen? Wij maken jouw cover klaar voor Spotify & andere diensten!

Meer dan alleen ontwerp?

Wij ontwerpen puur het artwork voor jouw single/album en produceren zelf géén CD's en/of Vinylplaten! Mocht je ook fysieke CD's of LP's willen laten maken dan kunnen wij je in contact brengen met onze samenwerkingspartners die je hiermee verder kunnen helpen!

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe is alles mogelijk, van een simpele standaard cd of vinyl wallet tot uitgebreide digicases, niets is ons te gek!

Foto's bewerken/retoucheren

Wij kunnen foto's voor je bewerken, denk hierbij aan het wegwerken van bijvoorbeeld rimpels en oneffenheden etc. maar ook foto's vrijstaand maken (mits de foto's dit toestaan) of aanpassen is mogelijk. Kleine handelingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen, voor meer ingrijpende handelingen geldt een meerprijs op basis van uren. Hier wordt altijd vooraf een prijs voor afgesproken.

Gebruik stockfoto materiaal

We kunnen tevens gebruik maken van onze zeer uitgebreide beelddatabank met rechtenvrije foto's en/of cartoons (Stockfoto's). Wij kunnen de perfecte afbeeldingen voor je zoeken maar je mag natuurlijk ook zelf zoeken in onze databank. Wij rekenen éénmalig € 10,00 excl. btw per gebruikte stockfoto.

Cartoons & karikaturen

Wil je liever een professionele cartoon of karikatuur in plaats van een foto op jouw hoes? Ook dit is mogelijk! Wij kunnen vrijwel alle wensen omzetten in een passende cartoon en kunnen zeer realistische karikaturen maken aan de hand van een aantal duidelijke foto's.

Meer informatie & voorbeelden

Digitaal materiaal

Wij leveren bij al onze covers altijd een hoge-resolutie JPG van de voorkant van het artwork welke gebruikt kan worden voor de downloadportals en online streamingsdiensten als Spotify, Apple Music, Deezer etc. Op verzoek kunnen we uiteraard ook meer aanleveren zoals bijvoorbeeld een Facebook header en/of socialmediapost ter promotie van het product!

Meer informatie & voorbeelden

Wat dien je aan te leveren?

Om voor je aan de slag te kunnen, zijn wij uiteraard wel wat input nodig! Graag horen wat voor een stijl je graag wilt en ontvangen we graag per e-mail alle informatie voor de hoes, denk hierbij aan:

  • Tracklist: Overzicht van de Titels van de nummers, speelduur, volgorde etc.

  • Credits: Uitvoerende artiesten, studio, mastering, fotograaf, boekingsinformatie etc.

  • Foto('s): Indien er een of meerdere foto's op de hoes moet komen, deze graag per e-mail of Wetransfer sturen in zo hoog mogelijke resolutie (JPG/PNG/TIF/PSD). Foto's via Whatsapp of Facebook kunnen wij meestal niet gebruiken! Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor slechte kwaliteits foto's indien deze niet correct zijn aangeleverd.

  • Logo's: Heb je een eigen logo, of moeten er sponsor logo's op de hoes komen? Stuur deze ook mee, liefst in Vector formaat (PDF/AI/EPS bestand) of een hoge resolutie JPG/PNG. Gebruik je altijd een bepaald lettertype dan horen wij dit natuurlijk ook graag!

  • Socials/web: Wil je jouw Socialmedia links en/of website vermelden? Vergeet dan niet om ons de adressen door te geven.

  • Barcode: Als de cd/dvd/lp in de winkel verkocht gaat worden dan dien je ook een barcode aan te leveren. Wij kunnen je eventueel helpen met het aanvragen van een barcode via onze partners.

  • Platenmaatschappij/label: Indien het product via een platenmaatschappij of label wordt uitgebracht, dan is het vaak ook nodig om een catalogus-nummer te plaatsen.

Contact

Artiestpromotie.nl is onderdeel van MartinMedia, Internet & Reclame uit Emmen.

Artiestpromotie
Handelsweg 9, 7826 TC EMMEN
Tel. 0591220815
Whatsapp: 0591220815
E-mail: info (at) martinmedia.nl