Wil je een CD Single cover laten ontwerpen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele CD Single en Promo CD & vinyl hoezen voor bands en artiesten. Met jarenlange ervaring verzorgen wij covers voor verschillende producties van grote- en kleine platenmaatschappijen, bands, artiesten en bedrijven, zowel voor singles, albums als puur een omslagcover voor digtale download- en streamingplatformen.

Maar we doen nog meer op het gebied van artiestpromotie, zoals bijvoorbeeld het opmaken en drukken van fotokaarten, banners/spandoeken, promotie flyers en posters en nog veel meer!

Bekijk ons werk

Recent werk:

William Burg - Jij bent mijn leven
Marco de Ruyter - Mijn kleine diamant
Jaman & Lange Frans - Het lijkt hier wel Ibiza
Patrick Valentijn - Sunshine
Rudy de Wit - Verliefd verloofd getrouwd
Dirk Meeldijk - Geef mij maar muziek
Gio Swikker - Alles
Olli Oberhausen - Doe mij er maar twee

Wij ontwerpen professionele CD en Vinyl single hoesjes al vanaf €75,00 excl. btw!

Wij ontwerpen hoesjes voor kartonnen wallets, digipacks of een jewelcase. Wij maken het artwork altijd geheel op naar jouw wensen met een mix van onze expertise. Een strak design, modern of juist heel speels of een hoesje voorzien van een unieke cartoon of geweldige karikatuur? wij helpen je graag! Tevens kunnen wij foto's bewerken (bijvoorbeeld kleurcorrectie, oneffenheden wegwerken etc.) en wij staan ook altijd open voor nieuwe out-of-the-box ideeën!

Het enige wat je hoeft te doen is ons alle informatie, logo- en/of fotomateriaal aan te leveren en wij doen de rest! Klik hier voor een overzicht van wat wij precies van je nodig zijn om te kunnen starten! Gemiddeld is een CD Single binnen een paar dagen op te leveren, maar spoedopdrachten zijn natuurlijk ook mogelijk!


Wat kost het opmaken?

De prijzen voor de opmaak van een simpel kartonnen CD Single wallet beginnen bij € 75,00 excl. btw, afhankelijk van de wensen. Wij leveren altijd het artwork aan in druk-klare PDF en daarnaast ontvang je een CD opdruk (label) en de voorzijde als hoge resolutie JPG/PNG voor webpromotie en de downloadportals. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

CD's produceren en persen

Let op: Wij ontwerpen en leveren alleen het artwork voor jouw single en wij persen en produceren verder zelf geen CD's, Vinyl en DVD's. Hiervoor kunnen wij je wel in contact brengen met onze partners, die je hiermee verder kunnen helpen.

Onze Partners

Wij werken voor- en samen met gerenommeerde bedrijven uit de entertainmentwereld

CD HAL Ruinen
CD Hamster Music
Expansie Vinyl
Hitzzz da's Radio
AV Music Productions
TOK! Producties
Jannes Producties
Richard Broekhuijzen fotografie
Lukassen Producties
Piratensingels.nl
Radio Continu
Prent Music
Tukker Vinyl
AV Entertainment
Hit it! Music
HB Systems
Dutch Star Music Productions

Contact

Artiestpromotie.nl is onderdeel van MartinMedia, Internet & Reclame uit Emmen.

Artiestpromotie
Handelsweg 9, 7826 TC EMMEN
Tel. 0591220815
Whatsapp: 0591220815
E-mail: info (at) martinmedia.nl