Wil je een CD Single cover laten ontwerpen?

Wij ontwerpen professionele CD Single en Promo CD hoezen voor bands en artiesten. Met jarenlange ervaring verzorgen wij covers voor verschillende producties van grote- en kleine platenmaatschappijen, bands, artiesten en bedrijven. Maar we doen nog meer op het gebied van artiestpromotie, zoals bijvoorbeeld het opmaken en drukken van fotokaarten, banners, promotie flyers en posters en nog veel meer!

A3aan Drost CD Single hoes ontwerp
Esperando's CD Single hoes opmaak
Hoes ontwerp Neil Hendriks CD Wallet

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij ontwerpen hoesjes voor kartonnen wallets tot digipacks of de standaard jewelcases. Wij maken het artwork altijd geheel op naar jouw wensen. Een strak design, modern of juist heel speels of een hoesje voorzien van een unieke cartoon of geweldige karikatuur? wij helpen u graag! Tevens kunnen wij foto's bewerken (bijvoorbeeld kleurcorrectie, oneffenheden wegwerken etc.) en wij staan ook altijd open voor nieuwe out-of-the-box ideeën!

Werkwijze

Het enige wat je hoeft te doen is ons alle informatie, logo- en/of fotomateriaal aan te leveren en wij doen de rest! Klik hier voor een overzicht van wat wij precies van je nodig zijn om te kunnen starten! Gemiddeld is een CD Single binnen een paar dagen op te leveren, maar spoedopdrachten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Wat kost het opmaken?

De prijzen voor de opmaak van een simpel kartonnen CD Single wallet beginnen bij € 75,00 excl. btw, afhankelijk van de wensen. Wij leveren altijd het artwork aan in druk-klare PDF, tevens ontvang je een CD opdruk (label) en de voorzijde als hoge resolutie JPG/PNG voor webpromotie en de downloadportals. Kijk voor een overzicht van de kosten op deze pagina.

CD's produceren en persen

Let op: Wij ontwerpen en leveren puur het artwork voor de singles en wij persen, produceren en drukken verder zelf geen CD's en hoesjes. Hiervoor kunnen wij je natuurlijk wel in contact brengen met onze partners, die je hiermee verder kunnen helpen.


Klik hier voor meer informatie