Wil je een CD Album hoes laten ontwerpen?

Wij ontwerpen professionele album hoezen voor bands en artiesten. Met jarenlange ervaring verzorgen wij albumhoezen voor verschillende grote- en kleine platenmaatschappijen, bands, artiesten en bedrijven. Daarnaast doen we meer op het gebied van artiest promotie, zoals bijvoorbeeld het opmaken en drukken van fotokaarten, promotieposters, banners en nog veel meer! Zo werk(t)en wij al voor vertrouwde namen als Jannes, Mooi Wark, Bouke, Henk Wijngaard, Burdy, 3Js, Harten10, Lucas & Gea en nog véél meer!

Jannes Album hoes 2016
Bouke album hoes (Digipack) 2017
Harten10 album hoes (dubbel-cd-case) 2017

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe is alles mogelijk! Wij maken het artwork op naar jouw wensen. We kunnen foto's bewerken (bijvoorbeeld kleurcorrectie, oneffenheden wegwerken etc.) maar ook kunnen wij unieke cartoons en karikaturen verzorgen! Van een standaard jewelcase, tot een digipack of een dubbel-cd hoes... het kan allemaal!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je levert ons alle informatie, logo- en fotomateriaal en wij doen de rest! Klik hier voor een overzicht van wat wij precies van je nodig zijn om te kunnen starten!

Wat kost het opmaken?

De prijzen voor een CD Album hoes beginnen bij € 150,00 excl. btw, afhankelijk van de wensen. Wij leveren altijd het artwork aan in druk-klare PDF bestanden, inclusief een CD (Label) opdruk en de voorkant als hoge resolutie JPG/PNG voor webpromotie en de downloadstores. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de kosten op deze pagina.

CD's produceren en persen

Wij ontwerpen en leveren puur het artwork voor het album en wij persen en produceren verder zelf geen CD's en DVD's. Hiervoor kunnen wij je wel in contact brengen met onze partners, die je hiermee verder kunnen helpen.


Klik hier voor meer informatie