Nieuw: De promo USB card van Artiestpromotie.nl,
een unieke en moderne manier om jezelf te presenteren!

Onze nieuwe Promo USB card met een afmeting van een creditcard is een nieuwe en unieke manier om jou en jouw muziek te presenteren! De card wordt dubbelzijdig bedrukt in full colour met jouw hoes en is voorzien van een uitdraaibare USB Stick, waarop je niet alleen jouw nummer(s) maar bijvoorbeeld ook jouw videoclips, documenten, persfotos en flyers etc. op kunt zetten! Helemaal uniek, erg flexibel en echt helemaal van deze tijd!

Wat zijn de mogelijkheden?

De USB Cards zijn leverbaar met opslagruimte vanaf 2GB tot 64GB en al leverbaar vanaf 10 stuks! De standaard levertijd is 5 werkdagen na goedkeuring van de gratis proefdruk. Bij hogere aantallen is het ook mogelijk om uw data vooraf op de sticks te installeren. De cards worden voorzien van een dubbelzijdige full-color print! Naast het creditcard formaat zijn de USB cards ook leverbaar als kleinere sleutelhangers in vierkant en rond formaat (4x4cm) en rechthoekig formaat (3x6cm). Ook is het mogelijk om de USB Sticks in elk gewenst formaat te maken, neem hiervoor contact met ons op!

Artiestpromotie Promo USB card

Ook bieden we verpakkingen, zoals een hard plastic doosje, polybag, leather pouch of een geschenk verpakking!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je levert ons alle informatie, logo- en fotomateriaal en wij doen de rest! Klik hier voor een overzicht van wat wij precies van je nodig zijn om te kunnen starten!

Indien wij data op de USB sticks moeten plaatsen, dient de data als ZIP of RAR bestand te worden aangeleverd. Dit kan vanaf 50 stuks en kost € 0,65 per USB card. Ook kunnen wij niet-verwijderbare data plaatsen, hiervoor rekenen wij € 1,25 per USB card.

Wat kost het opmaken?

De prijzen voor een unieke Promo USB card beginnen bij € 4,50 p.s. excl. btw, bij afname van 250 stuks van de 2GB Versie. Dit is inclusief dubbelzijdige bedrukking en exclusief opmaak, 21% btw en € 5,00 verzendkosten per order. Voor het eventuele opmaken van uw artwork rekenen wij éénmalig € 25,00 excl. btw per order.

Bekijk onze flyer hiernaast voor meer informatie. Neem contact met ons op voor actuele prijzen, staffels en mogelijkheden!

 

Ik wil ook een unieke Promo USB card!