Fotokaarten

Voor het opmaken en/of leveren van professionele fotokaarten ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de fotokaarten ontwerpen maar ook drukken en kant-en-klaar afleveren op verschillende maten en soorten papier. De fotokaarten worden standaard dubbelzijdig worden bedrukt, dus gebruik de achterzijde bijvoorbeeld voor boekingsgegevens, website, sponsoren etc.

Tevens is het mogelijk om een super mooie karikatuur te verzorgen aan de hand jouw fotomateriaal!

Welke soorten zijn er?

De meest gebruikte formaten zijn A6 (ansichtkaart formaat / kwart A4) en A5 (halve A4), maar ook andere formaten zoals vierkant of rond behoort tot de mogelijkheden!

Dan is er de keuze voor het papier, standaard gebruiken wij 300 grams sulfaatkarton welke eenzijdig voorzien wordt van een matte of glanslaminaatlaag. De achterkant is standaard mat zodat er eventueel goed op geschreven kan worden of er een handtekening op gezet kan worden. Naturlijk zijn andere/dikkere papiersoorten mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!


Ik wil professionele fotokaarten!
Fotokaarten van Artiestpromotie.nl

Flyers

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en opmaken van flyers voor evenementen, festivals, bands en artiesten. Wij denken graag mee om er een opvallend en passend ontwerp van te maken! Ook kunnen wij het drukwerk verzorgen tegen eerlijke prijzen! Mocht je zelf willen (laten) drukken, dan is dit natuurlijk ook geen probleem, wij leveren de druk-klare PDF bestanden aan!

Welke soorten zijn er?

De standaard en meest gebruikte formaten zijn A6 (ansichtkaart formaat / kwart A4), A5 (halve A4) en DIN Lang (een derde A4) maar ook vierkant of rond is mogelijk in vrijwel elke afmeting! Qua papierdikte zijn 250 grams en 135 grams het meest gebruikt, maar ook hier zijn er weer mogelijkheden voor dikker of dunner papier.


Ik wil ook mooie flyers!

Posters

Posters zijn het ideale promotiemiddel! Als het nu gaat om een A3 aankondigingsposter voor een artiest of band, of een A0 poster langs de weg voor promotie van een evenement, wij helpen u er graag mee! Wij zorgen er voor dat uw informatie zo duidelijk en mooi mogelijk wordt weergegeven!

Welke soorten zijn er?

Posters zijn er in de standaard maten A4, A3, A2, A1, A0, B1, B2 en Abri. Puur voor binnengebruik raden we 135 grams papier aan en voor buitengebruik 115gr. "blueback" papier wat beter bestand is tegen weersinvloeden als regen en zonlicht.


Ik wil ook een goede poster!

(Rollup)banners & spandoeken

Rollup banners en spandoeken zijn ook altijd goed inzetbaar als promotiemiddel. Spandoeken kunnen op ieder formaat gedrukt worden en worden standaard voorzien het ringen zodat het makkelijk te bevestigen is bijvoorbeeld door middel van spanhaken. Roll up banners zijn ideaal om jezelf te presenteren, ze zijn makkelijk mee te nemen en op te zetten en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd! Ook voor spandoeken en banners kunnen wij het ontwerp en het product zelf leveren!

Welke soorten zijn er?

Spandoeken zijn er in PVC en MESH (gaatjesdoek). PVC is het meest gebruikt, maar voor buitenlocaties waar veel wind is wordt MESH aangeraden aangezien deze de wind door laat. Spandoeken zijn vrijwel in elke afmeting op maat leverbaar. Roll up banners zijn er ook in verschillende maten. De meest gebruikte banner is 85 x 200cm (Breedte x hoogte), en daarnaast zijn er nog 100 x 200cm, 120 x 200cm en 200 x 300cm uitvoeringen beschikbaar.


Ik wil ook een spandoek of banner!
Rollup banners van Artiestpromotie.nl

Promotie artikelen & merchandising

Ook kunnen wij je helpen bij het opmaken van promotie artikelen en mechandise, als kleding, petjes, USB sticks, fanboxen, verpakkingen, fundrinks etc. Neem hiervoor eens contact met ons op om samen te brainstormen voor een passend product!

Ik heb een vraag of wil meer informatie