Wil je een hoes laten ontwerpen met unieke cartoon?

Met jarenlange ervaring verzorgen wij albumhoezen voor verschillende grote- en kleine bands, artiesten en platenmaatschappijen. Onze tekenaars helpen ook graag met het ontwerp en de realisatie van een unieke cartoon en/of sprekende karikatuur, geen idee is ons te gek!

Naast het ontwerp van CD en DVD covers doen we meer op het gebied van artiestpromotie, zoals bijvoorbeeld het opmaken en drukken van promotieposters, flyers, fotokaarten, banners en nog veel meer! Zo werk(t)en wij al voor vertrouwde namen als Jannes, Henk Wijngaard, Mooi Wark, Bouke, Harten10, Lucas & Gea, Burdy, de 3Js en nog véél meer!

Bouke album hoes (Digipack) 2017
Jannes Album hoes 2016
Harten10 album hoes (dubbel-cd-case) 2017

Wat zijn de mogelijkheden?

Van het uitwerken van een bestaand idee, tot het bedenken van een compleet nieuw idee, het kan allemaal. Wij hanteren verschillende stijlen, van realistisch tot minimalistisch of juist erg komisch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoe gaat het in zijn werk?

Vertel ons jouw idee en wij gaan aan de slag. Voor het maken van karikaturen zijn we duidelijke portretfoto's nodig of foto's waarop het gezicht en lichaam goed zichtbaar is. Indien je de tekening graag als vector bestand (EPS/AI) wilt hebben, geef dit dan van te voren bij ons aan. Wij komen vooraf altijd eerst met een ruwe 'potlood'schets en werken na akkoord het geheel in kleur uit.

Wat kost het opmaken?

De kosten voor een karikatuur/cartoon op maat beginnen bij € 200,00 excl. btw, afhankelijk van de wensen en complexiteit van de tekening. De eventuele kosten voor het opmaken van een CD(single) hoes komen hier nog overheen. Wij leveren altijd het artwork aan in druk-klare PDF bestanden, indien gewenst kan het ook als vector bestand worden aangeleverd zodat de cartoon ook voor andere (merchandise) doeleinden gebruikt kan worden. Kijk voor meer informatie voor CD ontwerp op deze pagina.

CD's produceren en persen

Wij ontwerpen en leveren puur het artwork voor het album en wij persen en produceren verder zelf geen CD's en DVD's. Hiervoor kunnen wij je wel in contact brengen met onze partners, die je hiermee verder kunnen helpen.


Klik hier voor meer informatie