CD Single hoes ontwerpen

Voor het opmaken van een unieke en professionele cover voor jouw (promo) CD Single ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken de hoes helemaal naar jouw wensen en eisen! We leveren alle CD Single hoesjes met een bijpassende CD Opdruk (label) en een hoge resoltie JPG versie van de cover voor de downloadstores en online promotie!

Welke soorten zijn er?

De kartonnen wallet is het bekendst en wordt tegenwoordig het meest gebruikt voor CD Singles, maar er wordt soms ook gebruik gemaakt van een digipack (kartonnen dubbelklap hoesje, ook te gebruiken voor bijvoorbeeld 2 CD's of extra bijlage zoals poster of boekje)

Kartonnen wallet

Digipack


Ik wil een professionele CD Single hoes!

CD Album hoes ontwerpen

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en opmaken van albums. CD Albums worden altijd geleverd met CD Label(s) en een hoge resolutie versie van de hoes in JPG formaat voor de downloadportals en online promotie.

Welke soorten zijn er?

Het meest gebruikt is de jewelcase, deze is in de standaard uitvoering met zwarte tray, of in een versie met transparante tray. Daarnaast is er ook nog de digipack (karton) en de superjewelcase, deze is transparant en even groot als een standaard jewelcase maar heeft afgeronde hoeken en iets andere opening. Voor albums met meerdere CD's en/of DVD's is een dubbele jewelcase, een speciale digipack of een standaard jewelcase met klapmechanisme voor meerdere CD's.

Standaard jewelcase

Digipack

Dikke (dubbel) jewelcase


Ik wil een mooie album hoes!

DVD hoes ontwerpen

Ook voor het ontwerpen van een DVD hoes ben je bij ons aan het juiste adres! Elke DVD hoes wordt ook standaard geleverd met een DVD opdruk (label) en een hoge resolutie JPG voor bijv. Internetshops en webpromotie.

Welke soorten zijn er?

De standaard DVD box is het meest bekend en gebruikt. Deze is vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren (standaard is zwart) of transparant.

Standaard DVD box (Amaray)


Ik wil een superdeluxe DVD hoes!

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe is alles mogelijk, van een simpele standaard cd wallet tot uitgebreide digicases, niets is ons te gek!

Foto's bewerken/retoucheren

Wij kunnen foto's voor je bewerken, denk hierbij aan het wegwerken van bijvoorbeeld rimpels en oneffenheden etc. maar ook foto's vrijstaand maken (mits de foto's dit toestaan) of aanpassen is mogelijk. Kleine handelingen zijn bij de prijs inbegrepen, voor meer ingrijpende handelingen geldt een meerprijs op basis van uren. Hier wordt altijd vooraf een prijs voor afgesproken.

Cartoons

Wil je liever een cartoon of karikatuur? Ook dit is mogelijk! Wij kunnen vrijwel alle wensen omzetten in een passende cartoon en kunnen zeer realistische karikaturen maken aan de hand van een aantal duidelijke foto's. Vraag naar de mogelijkheden en kosten!

Gebruik stockfoto materiaal

We kunnen tevens gebruik maken van onze uitgebreide beelddatabank met rechtenvrije foto's en/of cartoons (Stockfoto's). Wij rekenen € 10,00 excl. btw per gebruikte foto.

let op: Wij ontwerpen alleen het artwork, wij leveren geen fysieke CD hoesjes, persen geen CD's en brengen geen muziek uit! Hiervoor dien je zelf een partij te hebben die dit kan verzorgen. Wij kunnen je eventueel wel in contact brengen met platenmaatschappijen en/of cd fabrikanten waar wij veel mee samenwerken.


Ik heb een vraag of wil meer informatie

Wat moet ik aanleveren?

Om een hoes te kunnen opmaken zijn wij het volgende van je nodig;

* Dit kan het platenlabel aanleveren en is niet van toepassing voor promo-singles en cd's.

Bestanden kunnen worden aangeleverd per e-mail of Wetransfer naar info@martinmedia.nl